Google+ Badge

lauantai 18. elokuuta 2012

Tervettä väriä

Vasta vajaa 2 vuotta sitten opin käyttämään meikissä poskipunaa. Se tuo kyllä tervettä näköä eikä sitä tarvitse laittaa kuin hieman niin sekin elävöittää nassua!Tässä on minun punani.


Clarinsin Blush Prodige Illuminating Cheek Colour 02 Soft Peach on suosikkini ja käytän sitä päivittäin.
Ostin sen viime toukokuussa. Olen kovasti tykännyt.Cliniquen Blushing Blush on näytekokoinen puna jonka sain ostoksieni kaupan päälle.
En ole vielä juurikaan käyttänyt vaikka on sävyltään oikein hyvä poskilleni.Clarinsin Double Palette Teint & Blush. Sävyä en tiedä. Tämä on kaksi kerroksinen pakkaus.
Ensimmäinen taso sisältää puuterin.Toisessa tasossa on puna ja varjostuksien tekoon tummempi sävy.
Iltameikissä perfect!Avonin Colour & Contour Rose Glow- paletti. Punaa käyttänyt paljon. Tuo kasvoille hempeä ja heleää väriä. Oikean puoleinen on korostuspuuteri.Iltameikissä oikein kiva korostusväri!

Mikä on teidän suosikki poskipunanne? Vai käytättekö edes sellaista?

2 kommenttia:

 1. Oivoi, ihan kateeksi käy tuo sinun kokoelmasi! Käytän kyllä poskipunaa ja totesin sen juuri olevan liian vaaleanpunainen ainakin nyt, kun iho on päivettynyt. Mulla on ihan sellainen Rimmelin halpispuna, jossa on kolme sävyä yhdessä eli niitä suditaan sekaisin poskiin. Pitäisi ostaa uusi vähän enemmän rusehtavan sävyinen.

  Mutta toinen juttu, mitä ilman en tulisi toimeen, on valokynä. Se on vanhan naaman pelastus ihan joka päivä. Työpäivinä meikkaan aina, mutta lomalla vain, jos on joku meno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin käytin yhden Rimmelin pinkin poskipunan ja se oli ihan hyvää tavaraa. Päivettynyt ja talvi-iho tosiaan tarvitsee hiukan erisävyistä punaa poskille.

   Totta, valokynä on minunkin ykkösvalinta. Alkaa arki näkymään naamassa :) Minäkin meikkaan vaan työpäivinä muuten kuljeskelen ihan luomuna! :)

   Poista