lauantai 11. elokuuta 2012

Punoitus piiloon

Näin ikää kun on kertynyt on naamavärkkiini ilmestynyt punaisia alueita. Poskipäihin, nenään sekä otsaan. Pigmenttiläiskiä varmasti osa on, ainakin otsassa. Ja jos näppyjä tulee niin näppy häipyy muutamassa päivässä mutta siitä jäävä jälki tuntuu pysyvän naamassa kyllä kivan tovin... Tavalliset peiteaineet eivät kunnolla punoituksia piilottaneet joten oli otettava toiset keinot käyttöön.

Cliniquen redness solutions- voide, jossa suojakerroin 15.


Vihreä voide jota levitän punoittaville alueille kosteusvoiteen päälle ennen meikkivoidetta.




Noin kuukausi sitten ostin Lumenen heleyttävän BB-voiteen sävynä 1 light. Olen tästä tuotteesta tykännyt kuin hullu puurosta vaikka sekaihoni vaatii tämän päälle vielä irtopuuterin.


Antaa ihanaa heleyttä kasvoille, peittää hiukan, mutta tasoittaa kasvojen väriä mukavasti.
Koska tämä ei punoitusta kunnolla peitä joudun välillä käyttämään tätä:





Lumenen red neutralizer. Hyvin peittää punoitusta. Toki käytän välillä näppyjen päälle vielä tavallista peiteainetta.

Loppuun voin todeta että nuoret ladyt elkää peittäkö kasvojanne paksujen pakkeleiden alle. Nuorilla aikuisilla on luonnostaan kaunis ja heleä iho! Tässä iässä kerkiää kyllä leikkimään näillä aineilla ihan tarpeeksi.

Nyt nimipäivä kahville ja munkille! Ihanaa lauantaita!

2 kommenttia:

  1. Heipä hei! Ihmettelit tuossa jossakin postauksessa, että lukeeko tätä blogia kukaan. No lukee, ainakin minä! Luin jo tuolla Vuodatuksessakin ja kommentoin eri nimimerkillä, mutta muutin itsekin sieltä pois. Onneksi löysin sinut täältä. Olet mahtavan rohkea pukeutuja yhdistelet kivasti eri kuoseja, mitä minä en uskalla. Rollareitten paita on hieno! Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan. Kiitos ihanasta kommentista ja kiva että löysit tänne! Leppoista päivää sinulle myös :)

      Poista