Google+ Badge

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Avonin tuotteet

                                         Viime viikolla sain tilaamani Avonin tuotteet.
Advance Techniques hiusväri 7.53 Mahogany golden brown.
Ajattelin kokeilla miltä tämä hiusväri vaikutta.Rakastan Avonin Senses suihkugeelejä. Ne kaikki tuoksuvat ihanan piristäviltä!
Oikean puoleinen on kasvojen puhdistusaine, joka puhdistaa, vahvistaa ja kosteuttaa.Tämä sarja on tarkoitettu +35 v. Joten tilasin samantien 2 sarjaan kuuluvaa tuotetta.
Pumppupullossa on Anew reversalist- sävyttävä kosteusvoide, jossa suojakerroin 20.Tämä on Sterling-emulsio yöksi. Kiihdyttää ihon korjaantumista, auttaa kiinteyttämään ihoa ja vähentämään ryppyjen näkymistä. Kimalteleva voide!Hiushoito tuote Advance Techiques Moroccan argan oil. Marokkolaista Argan öljyä sisältävä hoitotuote.
Kiiltoa, sileyttä, pehmeyttä, vahvuutta ja käsiteltävyyttä hiuksille. Pakkohan tuota on kokeilla!Tässä tuotteessa on silmänympärysvoide ja huulihoito. Kummassakin on 30 suojakerroin.
Ostin tämän heti sillä ihmettelen tosiaan miksei silmänympärysvoiteissa ole suojakerrointa! Niin herkkää ihoa pitää suojella ympäri vuoden. Olen vain muutamia tuotteita nähnyt joissa kerroin on. Joten ostin tämän Anew Solar Advance tuotteen.Kaksi huulipunaakin piti ostaa ( kun halvalla sai )Vasemman puoleinen on Color Trendin Kiss and Go puna, sävy winter wine.
Oikean puoleinen on Color Trendin Vanilla Kiss puna First Date.Arkikäyttöön just perfect!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti