Google+ Badge

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Etanafobian ylitse?!!

Tietänette että poden aivan kamalaa etana- ja kastematofobiaa. Ja nyt olen sellaisessa tilanteessa että en tiedä mitä tehdä.


Olen lukenut pelkkää hyvää näistä etanaihmetuotteista. Nämä saa ihon kuntoon ja ongelmat pois naamavärkistä. Luin sinunapteekin sivuilta näistä etanavoiteista.

Baba-de Caracol kasvovoide, jonka seerumi on ainutlaatuinen, Helix Aspersa-etanoiden tuottava 100% luonnontuote. Baba de Caracol etanavoide on uusi ja ainutlaatuinen luonnontuote ja yksi viimeaikaisista kosmetiikan piirissä tapahtuneista löydöistä. Tämä kasvovoide sisältää runsaasti (4%) 100% luonnontuotetta – etanaseerumia.

Baba De Caracol voiteen on todettu:
  • Häivyttävän arpikudosta, vähentävän ryppyjä.
  • Korjaavan ihon aurinkovaurioita, vaalentavan maksaläiskiä.
  • Edesauttavan ihon toimintaa ja estävän ihon tukkeutumista ja tulehduksellista aknea.
  • Poistavan arpikudosta ja vähentävän sen aiheuttamaa kosmeettista haittaa.
  • Luovan haavan paranemiselle optimaaliset olosuhteet, edistävän haavan paranemista.
  • Vähentävän / poistavan selluliitin aiheuttamaa kosmeettista haittaa.
  • Vähentävän raskausarpia, lisäävän ihon joustavuutta ja kiinteyttä.
  • Voiteen vitamiinit ja proteiinit ravitsevat ja silottavat ihoa.

Etanaseerumivoide sisältää useita arvokkaita aineosia, joita on yleensä vain yksittäisinä eri tuotteissa.
Allantoin korjaa ja uudistaa ihokudosta. Glycolic Acid, glykoliinihappo, poistaa kuolleita ihosoluja uudistaen ja nuorentaen ihoa. Kollageeni ja elastiini ylläpitävät ja palauttavat ihokudoksen kiinteyttä ja sen joustavuutta. Vitamiinit ja aminohapot ravitsevat ja pehmentävät ihoa. Helix Aspersa etanasta saatava etanaseerumi (5%) on voiteen perusainesosa.
Samoin Aloe Barbadensis (Aloe Vera Gel). Lisäksi voiteessa on monista eksoottisista hedelmistä saatavia puristeita: Shea Butteria, passionhelmää, sitruunaa, ananasta… ja useita iholle välttämättömiä mineraaleja. Yksityiskohtainen valmistusaineluettelo on pakkauksen pohjassa tai sen kyljessä.

Menneinä vuosikymmeninä alettiin Etelä-Amerikassa ja myöhemmin myös Euroopan puolella kiinnittää huomiota siihen seikkaan, että etanoiden kanssa työskentelevien henkilöiden käsien ihon alkoi voida aiempaa paremmin. Tämän uskottiin johtuvan samasta seerumista, jota etana erittää korjatakseen kotiloonsa tai kudokseensa syntyneitä vaurioita. Tarkemmissa tutkimuksissa on vakuututtu seerumin korjaavista vaikutuksista. Kuluvan vuosikymmenen alussa on onnistuttu kehittämään eri kehon alueille sopivia etana-tuotteita.

Tutkimuksen ja tuotekehityksen ansiosta voimme nyt hyödyntää luonnon alkuperäistä parantavaa seerumia ihomme hoidossa. Tehokkaasti ja turvallisesti. Tarhakotiloseerumi on 100% luontainen aine. Tässä tuotteessa on 5% kyseistä seerumia.


Huh huh, sanon minä! Miten pystyn laittamaan tuota ainetta naamariini??? Vaikka mieli tekisi! Haiseekohan nuo sellaiselle mutaisen märälle etanalle? Oikein kylmähiki rupee valumaan selkää pitkin.

Oletteko te kokeilleet jo nuita? Pitääkö tässä ylittää itsensä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti