Google+ Badge

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Yllätys, yllätys!

Jopa oli nopeaa toimintaa Pretty.fi :llä. Eilen tein tilauksen ja tänään sain töihin viestin että paketti noudettavissa. NAM!

 
Sieltähän näkyy tilaamani siveltimet :) Olin nii innoissani etten malttanut etsiä kameraa, vaan otin kuvat kännykällä, joten ei ole kovin tarkkoja. Mutta pääasia että sain paketin!
 
 
Tilasin myös muutaman Sleekin tuotteen. Sarja ei ole minulle ennestään tuttu, jotten mielenkiinnolla tilasin Contouring and Blush-paletin. Sävy Fair, hyvin vaalealle iholle. Paletissa on varjostus- ja korostusväri sekä poskipuna. Vaikuttaa ihan passelilta minulle.
 
 
 
Tämä Sleekin Primer Palette oli mielenkiintoinen tuote joka piti ihan sen vuoksi tilata että se sisältää 12 eri sävyistä silmämeikin pohjustajaa. Eli luulen että tämän kanssa tulee hauskoja ja värikkäitä meikkikokeiluja!
 
 
Real techniques core collection meikkipohjan tekemiseen tarkoitettu setti. Vasemmalla sivellin varjostuksiin / korostuksiin. 2 vasemmalta meikkivoidesivellin. Pienin sivellin peitevoiteelle ja isoin kaikenlaisien meikkipohjien tekoon soveltuva sivellin. Äkkiseltään ilman kokeilua voin kertoa että luulen olevani näihin hyvin tyytyväinen.
 
 
Real Techniques Starter Set- silmämeikkisivellin setti. On häivytys-, rajaus-, kulmakarva- ja tavallista sivellintä joilla luulisi saavan aikaiseksi hyvän ja kauniin silmämeikin.
 
 
 
 
 
 
 
 
Rakkauspakkauksiakin kiinnosti paketin sisältö. Palaan aiheeseen lisää kunhan kerkiän ja pääsen tutustumaan tuotteisiin ja siveltimiin kunnolla ja rauhassa.

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti