Google+ Badge

torstai 28. maaliskuuta 2013

Soap & Glory... ei ollut sitä mitä odotin

Vuoden vaihteessa sain paketin JT Beauty outlet: ltä ja se sisälsi 3 Soap & Glory-tuotetta. Täältä  löytyy tarinaa nuista tuotteista. About 2 kk. käytettyäni kyseisiä purnukoita voin kertoa kokemuksiani niistä.


 
Aloitetaan Soap & Glory You Won't Believe Your Eyes Illuminating Under-eye Serumista. Tämä lupasi apua tummiin silmän alusiin ja turvotukseen, mutta ikäväkseni täytyy todeta että tummuutta tämä ei poistanut saatikka vähentänyt silmän alusistani. Tuotehan sisälsi valoa heijastavia aineita, mutta en kokenut että tämä tuote olisi ollut normaalia silmänympärysvoidetta ihmeellisempää. Etsin edelleen sellaista tuotetta joka vähentää tummuutta pysyvästi.
 
 
 
Toinen käyttämäni tuote on Make Yourself Youthful Super Rejuvenating Face Serum seerumi. Tätä käytin vain iltaisin, koska sekaihoni on rasvoittuvaa niin tätä ei voinut aamuisella laittaa kosteusvoiteen alle, olisi ollut aika tuhti paketti naamaan het aamusta. Tämä ei oleellisesti kirkastanut, kiinteyttänyt saatikka tasoittanut ihoani kasvoilla, joten pettymys tämäkin. Kyllähän tätä nassuun levitteli, miellyttävä koostumus mutta en tätä uudestaan hanki.
 
 
 
Viimeisenä Deep Pore Detox Mask-naamio. Täytyy sanoa etten ole naamioiden käyttäjä ja tätä tuotetta en ole käyttänyt kuin ihan muutamia kertoja. Tämä tuote ehkä parhaiten täytti odotukseni, iho tuntui naamion käytön jälkeen puhtaalta, tasaisemmalta ja napakammalta. Joten tämä näistä tuotteista suosikkini.
 
 
 
Ehkäpä odotukseni oli liian korkeat tätä tuotesarjaa kohtaan. Mutta vaikka toiset ovat kovin Soap & Glorya ylistäneet niin itse en voi tähän joukkoon kuulua.
 
Eli jatkan täydellisen silmänympärysvoiteen metsästystä ja toivon että joku päivä nuo tummat renkulat häviävät taivaan tuuliin!! :)
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti