Google+ Badge

tiistai 26. helmikuuta 2013

Matt & Messy

Löysin pari uutta hiustuotta joiden avulla olen saanut hiukseni pysymään ja näyttämään mattamaisen sekaisilta.


Suolavesisuihke, jolla luot huolettoman ja mattapintaisen lookin. Olen käyttänyt tätä pyyhekuiviin hiuksiin tai lähes kuiviin, ja pörröttänyt sitten oikein kunnolla.Kuitutahna, jolla saa mattapintaisen vaikutelman sekä pitkäkestoista rakennetta ja erottelevuutta. En tiedä onko tämä tuote tarkoitettu miehille kun tuotteen takana on miehen kuva mutta tuote on loistava lisä sotkemaan hiuksia ja antamaan jus pitoa.Loistava kaksikko!

Ja jossei nuista ole huonona hiuspäivänä tekemään pehkoa sen nääköiseksi kun haluan niin pitkäaikainen luottokaverini on Osiksen hiuspuuteri.Tämä kulkee aina mukanani. Tällää saa kaiken näyttämään hyvältä! :)

2 kommenttia:

 1. Mä olen hurjan tarkka hiuksistani ja käytän itsekin hiuspuuteria joka toinen päivä, mutta tuota Osiksen sellaista en ole kokeillut, onko hyvä?

  Mitä tulee ihonhoitoon yleensä, en ole aikoihin käynyt missään kasvohoidossa, vaan hoitanut itse, mutta viikon kuluttua menen liftaavaan (olen siis yli nelikymppinen ja iho alkaa rapistua) kasvohoitoon, jess! Mä käyn myös Kicksillä myrkkyostoksilla välillä :D .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta Osiksen hiuspuuterista ollaan montaa mieltä mutta mun hiuslaadulleni se on paras mahdollinen. Muitakin olen kokeillut mutta samanlaista jämäkkää pitoa en niistä ole saanut.

   Hih, minä olen käynyt kerran elämässäni kasvohoidossa. Tykkäsin kyllä mutten ole saanut aikaiseksi varata aikaa, nyt kesää varten pitäisi kyllä käydä. Kerrohan kokemuksesi tuosta liftaavasta hoidosta, varmasti kiinnostaisi monia.

   Poista