Google+ Badge

tiistai 7. tammikuuta 2014

Motivaatio hukassa

Olen ollut 3 viikkoa sairauslomalla. Burn out ilmeisesti syynä. Motivaatio täysin hukassa kaiken suhteen: työ, raha-asiat, itsestä huolehtiminen, arkiasiat, muksut ym. Syytä en tiedä. Työterveyshuollon psykologi sanoi osuvasti: Nainen parhaassa iässä, mikä on vienyt naiselta motivaation kaikkeen?? Voi, senkun tietäisin ja sen miten tästä palautuu??

Kumpa löytäisin äkkiä sen ilon tehdä töitä ja nauttia arkisista asioista, nauraa  ( en muista milloin olen nauranut kunnolla).

No anyway, tässä muutama koottu juttu, vaikka sitten töihin paluuta ajatellen. Jospa joku saisi nuista inspiraatiota! Minä yritän!


Antoisaa ja kokemuksien täyttämää alkanutta vuotta!
2 kommenttia:

  1. Moikka pitkästä aikaa! Huomaan, että täällä on tyyli muuttunut ja olet lisännyt tänne kivoja kollaaseja. On pari viikkoa edellisestä tilapäivityksestä ja toivon, että tilanteesi on jo parempi. Ei ole helppoa nyt sinulla, mutta toivon, että saat voimia taas. Hyvää alkanutta vuotta sinullekin ja jaksamista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervehdys! Tilanne ennallaan, mutta hoidossa. Toivon toipumisen alkaneen. Näiden kollaasien teko rauhoittaa ja on mieleistä puuhaa, terapiaa :) Hyvää alkanutta vuotta sinulle myös ja kiva kuulla sinusta!

      Poista