Google+ Badge

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Punaisen naaman pelastajat

Keväällä kun auringon ensi säteet kurkkailivat pilvien takaa lähdin hankinta reissulle. Tarkoituksena oli kysellä ja katsella mikä auttaisi Inhottavaan Ihooni. Nämä kaksi uutta kosmetiikkatuotetta löysin siltä tuskaiselta taipaleelta.

 
Clinidermin apteekista ja Cliniquen kicksiltä.
 
 
Cliniquen redness solutionin mineraalipuuteri. On väriltään keltainen, paketissa kerrotaan näin:
Peittää ihon punoituksen ja näkyvät verisuonet. Rauhoittaa ihoa, kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti punoittavalle iholle. Tätä voi lisäillä päivän mittaan nassuun ilman että naama nauttaa pakkeloidulta laatalta.
 
 
Suti sijaitsee paketissa puuterin alla. Kätevä kuljettaa mukana. Tykkään tästä tuotteesta kovin.
 
 
 
Clinidermin Redness Rescuen ostin apteekista testi mielessä, koska tämähä on saman tyyppinen vihreä voide kun Cliniquen Redness solutions- sarjan vihreä pohjavoide. Mutta cliniderm jonkin verran edullisempi ja alku kesästä tämä oli tarjouksessä 8,90e. Sen takia tämän ostinkin kun ajattelin että tätä kyllä menee.
 
 
Vasemman puoleinen täplä on Clinidermin tuote ja oikealla Cliniquen. Vihreää väripigmenttiä on runsaammin Clinidermin tuotteessa ja sitä ei tarvinnut levittää niin paljoa halutulle kasvojen alueelle.
 
 
Saman tyylisiä ovat koostumukseltaan, mutta itse näitä käytettyäni käännyin kyllä reippaasti Clinidermin kannalle.
 
 
Clinidermin tuote on vielä kätevässä pumppuputelissa!
 
Näitä minä sitten lätkin naamatauluun välillä reilummin ja joskus hiukan hillitymmin, mutta näillä mennään ja meno senkun kiihtyy!! :)
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti