lauantai 29. syyskuuta 2012

Uffaffaa UFF

Eilen tapasin ystäväni kaupungilla. Tarkoituksena oli viettää aikaa ostellen ja kahvitellen. Kävimme juuri avatussa UFF:in myymälässä . Kiva että saimme Jyväskylään kyseisen myymälän. Siitä tuli heti suosikki paikkani tehdä ostoksia.






Löysin nämä mahtavat pöksyt sieltä. 2 euroa kipale.





Rakastuin heti <3



Ihania löytöjä sieltä tekee varmasti.



H&M nämä riitasointuhousut ja



tähtipaita, koska olen Star! :)



Seppälästä lähti mukaan värikäs liivimekko/tunika. En voinut jättää sitä kauppaan!

Niin ja ostin nuorimmalle mukelolle hiukan syysvaatteita ja onneksi neiti tykkäsi.

Tänään on päivä mennyt siivotessa ja pyykätessä sekä kipaisin myös kampaajalle,
irroittamaan takapiiskani ja leikkuutin hiuksiini uutta särmää!! Hairstoren Katri
on luottokampaajani, hän tietää mitä tahdon ja jos en tiedä mitä tahdon niin hän tietää! :)

6 kommenttia:

  1. Kivoja vaatteita löysit. Nuo violetit housut ovat ihanat! Ja tuo alimmainen tunika. Myös minä kävin Seppälässä eilen, mutta tuollaista en bongannut :( . Minäkin ostan lähes kaikki vaatteeni kirpparilta, nyt niitä saa sieltä helpommin, kun olen laihtunut. Eilen kuitenkin vietin aikaa itseni kanssa ja ostin muutamia ihan uusia. Edullisesti. Olen ihan huivifriikki ja kolme huivia löysin ja muutaman trikoopaidan.

    VastaaPoista
  2. Huivit ovat mukava lisä asuun ja niitä voi käyttää tuhannella eri tavalla. Minä olen oikeastaan vasta tämän vuoden aikana oppinut tykkäämään huiveista, enkä ymmärrä miksen aikaisemmin! Voi että mä rakastan sitä tunnetta kun löytää jonkun kimpaleen edullisesti! :) Kiva että sinäkin teit löytöjä :)

    VastaaPoista
  3. Nyt piti palata oikein takaisin tänne... Kerroit tuolla blogissani, että sukututkimus alkaa vuonna 2017, mitä muuta silloin tapahtuu? Ihan selvästi joku merkittävä juttu!?

    VastaaPoista
  4. Ei sinä vuonna tietääkseni mitään tapahdu, laskeskelin vain että nuorimmainen mukelo oisi silloin 13v. että silloin luulisi olevan aikaa keskittyä sukujuuriini! Niin ja vanhimmainen olisi 2017 jo sen ikäinen että voisin olla jo mummokin! Toki toivon että olisin löytänyt toisen puoliskoni ja vietettäisi vaikka talvihäitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! Jos olisit talvimorsian, millaisen puvun haluaisit? Ihan mielenkiinnosta kysyn, koska pidät värikkäistä ja persoonallisista (=ihanista) vaatteista :)

      Poista
    2. Kiva kysymys :) En mitään vaaleaa pukua enkä mitään perinteistä. Hih, oiskohan joku värikäs kangas ja erikoinen leikkaus hääpuvussa liikaa? No eikös morsiammen pidä olla itsensä näköinen :D

      Poista